L’entrevista la publiquen La Vanguardia i El País. Començarem per La Vanguardia ja que el titular s’ho val: “Nunca me ha temblado el pulso en el quirófano”. Força evident tenint en compte que es tracta d’un cirurgià, i en segon lloc és una frase irrellevant ja que el sorprenent seria que li tremolés o fins i tot li hagués tremolat el pols durant l’operació al rei Juan Carles, però que el pols no li hagi tremolat aporta ben poca cosa. L’entrevista és plena de preguntes i respostes irrellevants per un diari generalista: “¿Qué le pasó por la cabeza cuando le dijeron que el paciente era el Rey? - Pues una cierta sensación de responsabilidad,algo más acusada de lo que es habitual.” Carai, “Pero tampoco nada desorbitado. Todos los pacientes son importantes, con todos hay responsabilidad.” Menys mal!
El periodista li fa una segona pregunta sobre els nervis abans de la intervenció i per si no n’hi hagués prou, li pregunta per la preparació física i mental abans d’una operació. Això què és? La Super pop? Més endavant torna a insistir amb preguntes d’aquestes suaus i li diu com va néixer la seva vocació per ser metge. Com? No seria més interessant saber la seva tasca a l’hospital Clínic? La seva opinió sobre la sanitat pública catalana? O fins i tot sobre el resultat de la lliga, en comptes de fer un perfil exhaustiu d’un metge?
Ara bé, el millor de tot és el perfil: “A Laureano Molins la fama le ha llegado de repente a los 52 años.” Fins i tot s’atreveixen a dir: “el doctor Molins se ha convertido en el reputado doctor Molins”. Fixat tu, un cirurgià amb fama internacional però aquí resulta que li arriba la fama de manera inesperada per haver operat al cap de l’estat.
Els de El País, tot i centrar l’entrevista en l’evolució del rei, tampoc es queden curts i es centren en el postoperatori amb preguntes com: “¿Qué se recomienda a los pacientes en el posoperatorio?”. S’atreveixen a anar una mica més enllà i li pregunten sobre el grup del Facebook: “Fans del médico que dijo que el rey solo trabaja una horita en el despacho.” El doctor diu amb to resignat: “siento que se me interpretara de forma incorrecta”.
No response to “Fama inesperada”
Publica un comentari a l'entrada