TV3 i Bilderberg

“No és normal que una reunió privada sigui tractada com una cimera de caps d'Estat” aquestes han estat les declaracions del portaveu del SME-CC.OO. La reunió privada és la reunió de peixos grossos que es celebra a Sitges fins diumenge.

La cobertura informativa sobre la reunió ha estat força amplia. El dia 3 tots els diaris anaven plens d’informació, poc rellevant, sobre la reunió. No es donaven massa dades: lloc, període i algun nom conegut. Público era dels pocs diaris que recollien informació sobre el cost del dispositiu policial que s’ha creat al voltant de la reunió. El més sorprenent però, és la cobertura que n’ha fet la Televisió Pública catalana. TV3, no va donar cap informació sobre el cost policial, que paguem tu i jo, per cobrir la seguretat d’una reunió privada.

El dia 3 la notícia ja apareix al sumari. I després de la informació sobre el l’atac al vaixell amb ajuda humanitària, dediquen 4 minuts a parlar sobre la reunió. Hi han enviat a dos periodistes als que, de ben segur, els ha costat Déu i ajuda fer la peça. No per res, sinó perquè no tenen massa a dir: fins quan es celebrarà la reunió, a on, i ni tan sols el nom d’algun dels caps grossos del món.

Així, amb paraules com “es parlara de temes molt importants” o “es una reunió secreta” van ocupant minuts de l’informatiu. A la segona part de la notícia una de les periodistes explica, i fins i tot en veiem imatges, que han intentat entrar a la urbanització de Can Girona però no ho ha aconseguit. La notícia pot tenir més o menys rellevància però, com a mínim, ja que es tracta de la televisió pública i d’un dispositiu policial car, que també paguem entre tots, caldria saber com a mínim quants Mossos s’han traslladat a Sitges.



One response to “TV3 i Bilderberg”

Albert Traver ha dit...

300 Mossos

I els d'EUiA, companys de coalició dels que porten Interior encara tenen el morro de demanar que el club Bilderberg pagui les despeses... Però si han sigut ells els han organitzat el desplegament!!!!

Publica un comentari a l'entrada